Hos Varp design hittar du handgjorda inredningstextilier och plagg i rena naturmaterial som håller länge och som bara blir vackrare med åren. Det är unika och användbara saker som vävs, sys och stickas för hand i Sverige. Varje kudde, matta eller handduk finns oftast bara i ett eller två exemplar. Alla saker formges och skapas av mig Ann-Sofi Boo.


100 % handtillverkat

Alla våra produkter vävs, sys eller stickas för hand. Därför är varje matta, kudde, handduk eller vante unik.


rena naturmaterial

För oss är det viktigt att en kudde eller en vante känns skön att ta på men också att materialet andas. Ur ett miljöperspektiv är rena naturmaterial det självklara valet och när en textil har gjort sitt är det bara att lägga den på komposten.


närproducerat

Ann-Sofi Boo designar och tillverkar alla produkter med varumärket VARP design i vår studio i Stockholm. När du köper en matta finns det möjlighet att komma på besök för att se när mattan vävs.


återbruk

På Varp design tar vi tillvara på gamla tyger. Av tygerna syr vi nya handdukar och kuddar. Ofta tillverkas den ena sidan av kuddarna av ett nytt handvävt eller hand-
stickat tyg. Ibland får de också en fin kant av sammet. På så sätt kan vi ge gamla tygskatter ett nytt liv.


kvalité - skapar hållbarhet

Att inreda med textilier av hög kvalité tänker vi är ett bidrag till en hållbar utveckling. Genom att undvika ”köp, slit och släng” och i stället använda en textil länge kan vi medverka till en bättre miljö.


Besök gärna vårt showroom!

Boka på 076 297 99 98 eller hej@varpdesign.se